Επιλογές

Το Πόρτο Χέλι αποτελεί το ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου και όσους ασχολούνται με θαλάσσια αθλήματα. Αν είστε λάτρης του θαλάσσιου σκι, της ιστιοσανίδας, της ιστιοπλοΐας, της κολύμβησης, του τζετ σκι και κάθε μορφής θαλάσσιας δραστηριότητας, το Πόρτο Χέλι είναι ένας ιδανικός προορισμός για εσάς. Στο Πόρτο Χέλι υπάρχει ο όμιλος καταδύσεων “Porto Heli Scuba Club“, ο οποίος προσφέρει στους επισκέπτες της πόλης μοναδικές εμπειρίες κάτω από τη θάλασσα.

Αν σας αρέσει η ελευθερία που προσφέρουν οι θαλάσσιες διαδρομές, μπορείτε να νοικιάσετε μικρά σκάφη και βάρκες. Η επιχείρηση “Afros rent a boat” προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης σκαφών σε χαμηλές τιμές, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας.

Αν έχετε έρθει στο Πόρτο Χέλι χωρίς το δικό σας μεταφορικό μέσο, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο από τη “Heli Cars” ή την “Alias rent a car“. Η “Heli Cars” διατηρεί γραφείο και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο καιρός στο Πόρτο Χέλι

Πρόγνωση καιρού για τις επόμενες 6 ημέρες. Οι μετρήσεις γίνονται από μετεωρολογικό σταθμό στο Πόρτο Χέλι. Τα δεδομένα παρέχονται από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.