Καλωσήλθατε στο Hotel Rozos!

Κράτηση δωματίου

Επιλέξτε τον ακόλουθο σύνδεσμο και διαλέξτες ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μοναδικές στιγμές σε μία από τις πιο όμορφες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας!

Κάντε κράτηση τώρα!

Δείτε τις κριτικές των επισκεπτών μας:

Το Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο Χέλι είναι μια όμορφη περιοχή στην Ανατολική Πελοπόννησο. Ανήκει στο Νομό Αργολίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το Πόρτο Χέλι είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο ως ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός, καθώς συνδυάζει πανέμορφες παραλίες με ησυχία και γαλήνη, κάτι που δύσκολα συναντά κανείς στους περισσότερους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Το Πόρτο Χέλι δεν αποτελεί μόνο έναν όμορφο τουριστικό προορισμό. Η θέση του επιτρέπει στους επισκέπτες της Αργολίδας να μένουν στην πόλη και ταυτόχρονα να είναι κοντά σε παγκοσμίως γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους και νησιά. Μένοντας κάποιος στο Πόρτο Χέλι κατά τη διάρκεια των διακοπών του, μπορεί να επισκεφθεί εύκολα την Αρχαία Νεμέα, την Επίδαυρο και το αρχαίο της θέατρο, ενώ μπορεί να επισκεφθεί και την Κόστα και την Ερμιόνη, από τα λιμάνια των οποίων μπορεί εύκολα να ταξιδέψει στην Ύδρα και τις Σπέτσες.